Hoe werkt het:

  • WORD LID
  • E-mailbevestiging
  • Je ontvangt een persoonsnummer
  • Maak direct gebruik van alle voordelen
  • Je ontvangt een welkomstpakket t.w.v. € 140,-

Van Vereniging Eigen Paard ontvang je inloggegevens zodat je ook kan gaan profiteren van de voordelen en diensten van de vereniging, waaronder het proefabonnement op Bit, Dressuur of De Paardenkrant, korting op verzekeringen, taxaties, aankoopbegeleiding, etc.

Lees hier alle voordelen van Vereniging Eigen Paard

Deelnemende Partners:

De onderstaande partners hebben zich reeds aangesloten bij Equestrian Plus. Zodra een nieuwe partner zich aansluit, ontvang je van ons direct een e-mail met hierin de nieuwe aanbieding.

Van Hooff
Aanhangwagens

Equestrian
Plus Tour

Mirelle Vegers
Equine Art

Concours.nl

Vereniging
Eigen Paard

Sportpaardenonline.nl

Universal Horse Data

Divoza

Startbewijzen

Op geselecteerde wedstrijden die Concours.nl gebruiken, heeft Equestrian Plus een aantal gratis starts beschikbaar voor leden van Equestrian Plus. Via e-mail word je op de hoogte gehouden welke wedstrijden dat betreft.

Equestrian Plus organiseert in 2018 de Equestrian Plus Tour, een aantal wedstrijden (1.00m t/m 1.35m) waaraan iedereen kan deelnemen. De eerste is op 3 en 4 februari in Equestrian Center De Peelbergen in Kronenberg (inschrijven via concours.nl). Als lid van Equestrian Plus start je 1x gratis t.w.v. € 30,- tijdens dit weekend! Laat je pas zien bij het secretariaat en je krijgt je inschrijfgeld direct terug.

Korting op instructie

Wil je gebruik maken van de korting op instructie, neem dan eerst contact op met de instructeur om een afspraak te maken. De instructeur geeft dan aan hoeveel de korting bedraagt en voor hoeveel lessen de korting geldt. Als lid van Equestrian Plus ontvang je direct de contactgegevens.

Robbert
Ehrens

Jeroen
Heijmans

Alwin
Duiven

Lammert
Laseur

Andrea
Villaverde

Christa
Larmoyeur

Frenk
Jespers

Milou
Aten

Teun
van den Broek